Senaste nytt

Här kan ni se lite uppdaterade nyheter, vad som händer eller har hänt på föreningen det senaste

Söndagsträff med semlor!

I söndags träffades vi och vi var en par stycken som träffades nere på föreningen och fikade på hemmagjorda semlor som Helena hade gjort. Vi hade även besök av några nya ansikten som var nyfikna på föreningen. Några av oss tränade. Sammanhållning nere på föreningen när den är som bäst!

Söndag den 14/2

På söndag kl 13 träffas vi nere på föreningen och det bjuds på hemmabakade semlor. Hör av dig till Helena Nordh ifall du tänker dyka upp på söndag och är semmelsugen. Givetvis kommer vi träna ihop och hjälpa varandra.

Ses på söndag nere på föreningen!

Planerna skottade

Idag var Helena nere och skottade med traktorn för att vi ska ha planer att träna våra hundar på. Varje ideell kraft är så värdefull för våran förening. Tack Helena!

Viktig information ang städ på vintern!

När vi har våra städveckor är det viktigt på vintern när det kommer snö att åka ner till föreningen relativt omgående för att ta bort snö från tälttaket. Blir snön för tung kommer annars tälttaket att gå sönder- vilket resulterar att vi då inte längre har något tält. Det är allas ansvar att man gör detta om snön kommer på sin städvecka!


Har det kommit snö är det också viktigt att skotta av båda parkeringarna för dessa behövs! Icas parkering får vi bara låna i nödfall. Den är inte för oss. Därför ska vår parkering skottas. Annars om det blir plusgrader och sedan minusgrader igen så fryser det och vi kan inte nyttja parkeringen alls pga snövallen som då blivit en "isvall". Lika viktigt som att klippa gräset på sommaren på planerna är det att ta bort snö på vintern på parkeringen för att slippa parkeringsproblem.

Är det några problem, be om hjälp.

Valp- och Noseworkkurs på ingång!

Ni har väl inte missat att två kurser drar igång nu i vår? Den 11 April kör vi igång med valpkurs på klubben med Roger Nordh som instruktör. Därefter i Maj börjar en kurs i Nosework med Ulrika från Tassalätt som instruktör. Läs mer om dessa kurser under fliken "kurser" där ni även kan skicka in er anmälan!

Spårträff

Tisdag den 26/1 träffades vi några stycken från föreningen och spårade tillsammans på en äng i närheten. En mycket trevlig stund som uppskattades av både två- och fyrbenta. Om en dryg vecka kör vi igen om vädret är okej.

Årets första grillning

Härom veckan drog vi igång med årets första grillning i samband med träning. Efter grillningen bjöds det på lite fika som en av våra medlemmar tog med sig.

Dags för årsmöte 2021!

Ni har väl inte missat kallelsen som gått ut i vår facebookgrupp? Årsmötet hålls på föreningen- givetvis med coronasäkert avstånd. Ni som har facebook ska även ha blivit medbjudna av valberedningen för att ge förslag på ordförande samt valberedning.

Kontakta Linn Fagersson Olander vid frågor gällande detta.

10/1 - 2020

Årets träffar nere på föreningen är igång. I söndags träffades vi och tränade tillsammans och umgicks lite på föreningen.


2020 börjar vi med en ny hemsida!

Efter många turer hit och dit, bilresor, fotografering, redigering, bygga hemsida, samtal mm är den nya hemsidan äntligen i bruk! För att hålla hemsidan uppdaterad är det viktigt att vi alla hjälps åt att hålla den levande. Skicka gärna era bilder, önskemål mm till webmaster@teamschaferkungalv.se

20 December 2020

Innan jul var vi några stycken som träffades och tränade i regnet och drack lite kaffe innan vi styrde åt varsitt håll!

13 December 2020

På lucia träffades vi som kunde nere på föreningen i vårat utetält och hade lite luciafika och pratade hund och hade trevligt. Några eldsjälar tränade.